Red Purple Black

Vlašićka fantazija...

IspisE-mail

Oni koji su bili ovog vikenda na Vlašiću imat će još jednu sjajnu uspomenu u srcu. Oni koji, na žalost, nisu pohodili Vlašić i koji su sumnjali da će se ovog vikenda uopće uživati na Vlašićkim stazama, možda neće vjerovati riječima, ali moraju fotografijama. Komentari poput "Raj na zemlji", "Fantazija", "Kakva ljepota..." pljuštali sa svih strana, bilo gdje da krenete. Ostatak pročitajte u nastavku...

Već se u petak navečer, na noćnom skijanju jasno vidjelo da je broj onih koji žele "ugrabiti" snježni vikend zbilja impozantan. U poduzeću Vlašić SKI vodila se rasprava za i protiv slanja ratraka na završnu padinu centralne staze Babanovac jer je zbog visoke temperature postojala realna opasnost da ratraci taj dio dokrajče. Ovdje je bitno napomenuti da su zaposlenici ovog poduzeća i ovog vikenda odradili odličan posao, a vrhunac svega je odluka da se zbog praznika i velike posjećenosti održi i noćno skijanje u nedjelju navečer. Iako je temperatura na Babanovcu i subotu i nedjelju išla iznad nule, slanje ratraka u nedjelju odmah poslije 16 sati na staze pokazalo se kao fenomenalan potez. Prije smrzavanja su do savršenstva "zategli" stazu tako da je ovo izvanredno noćno skijanje u potpunosti ispunilo želju svih skijaša i border. Centralna staza ski lifta Babanovac je bila bukvalno idealna, sa izuzetkom spomenute završne padine gdje ratraci nisu smjeli proći.

Odlično raspoloženje posjetioca planine Vlašić vidjelo se i u subotu. Red skijanja, kafića ili čaj, pa opet red skijanja i tako cijeli dan... Najmlađi, ali i oni stariji, prve korake na skijama su pravili uz podnožje skakaonice odakle su se prilično brzo selili na Baby ski lift hotela Sunce na Vlašiću. Staza ovog lifta je bila također u odličnom stanju i u subotu i u nedjelju. U bašti objekta "Koliba" pokraj ovog hotela čekalo se na slobodno mjesto, a pogled na veliki broj onih koji su svoje tijelo izložili sunčevim zrakama vratio bi Vas u ona "dobra, stara vremena". Da, na Vlašiću se ovog vikenda sunčalo i veliki je broj onih kod kojih je promjena boje lica bila više nego vidljiva.

Kako možete vidjeti na fotografijama u Galeriji, ove Bogom date dane na Vlašiću koristili su svi, bez obzira da li su uživali u zimskim sportovima ili su jednostavno željeli šetnju i čist planinski zrak. 

Izvor: Babanovac.net

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji