Red Purple Black

Drugi trening za Prvenstvo Dalmacije u alpskom skijanju

IspisE-mail

PRIPREME U TIJEKU
Nakon što je prošle subote uspješno odrađen prvi trening Prvenstva Dalmacije u alpskom skijanju, ove subote, 19. siječnja, zainteresirani će još jednom imati priliku pripremiti se za nastup na prvenstvu, jer će drugi trening biti održan na skijalištu Adria ski hotela, u vremenu od 9 do 11 sati.

Prvenstvo Dalmacije u alpskom skijanju organizira asocijacija Dal Ski, koja okuplja poklonike skijanja u četiri dalmatinske županije, Splitsko-dalmatinskoj, Dubrovačko-neretvanskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji. Prvenstvo će se održati od 26. do 27. siječnja na skijalištu na Čajuši i to u 22 muške i ženske kategorije.

Do sada se za natjecanje, putem on line prijava, prijavilo stotinjak muškaraca i pedesetak žena, od onih najmlađih šestogodišnjaka do veterana u kategoriji poviše 50 godina, kako iz dalmatinskih županija tako i drugih krajeva Hrvatske i BIH.

On line prijave i dalje su otvorene, no kako bi svi prijavljeni dospjeli na startnu listu, morat će izvršiti registraciju i uplatiti kotizaciju kod koordinatora za županiju (ili ''Ostale'') u Race office-u u hotelu Adria Ski.
Registracija će započeti, prema naknadno utvrđenoj satnici, u petak navečer, 25. siječnja te u subotu ujutro, 26. siječnja.
Svi natjecatelji koji se registriraju u petak prije ždrijebanja, bit će uvršteni na startnu listu prema ždrijebu, a oni koji se prijave u subotu, bit će uvršteni na startnu listu prema redoslijedu registracije.

KOMENTARI

Prijatelji