Red Purple Black

Zabijelili zimski centri u susjedstvu

IspisE-mail

DUGOOČEKIVANI UGOĐAJ
Sveti Nikola donio je noćas mnogoj djeci poklone u čizmice, a poklonicima skijanja donio je prve lijepe vijesti o snijegu na planinama u susjednim državama, gdje su snježne pahulje počele padati u ponedjeljak u drugom dijelu dana.

Uz pahulje i temperatura se spustila na zimske vrijednosti pa su pahulje ostale na zemlji i stvorile pravi zimski ugođaj.
Prema vijestima sa Kupresa, na Čajuši ga je palo oko 5 do 10 cm, a u samom gradu oko 3 cm. Na vlašićkom Babanovcu snijega ima od 3 do 7 cm na pojedinim mjestima, na Bjelašnici oko 6 cm, na Igmanu 5 cm, a na pojedinim područjima Jahorine i do 30 cm.

U gradu Kupresu

Mjerne stanice u Sloveniji pokazale su da je tamo manji snijeg pao tek na višim područjima, pa ga na Vogelu ima oko 2 cm. Snijeg je padao i u Hrvatskoj, ali ga na vrhovima Kamešnice i Dinare ima tek 1-2 cm, a u Begovom razdolju oko 4 cm. U utorak ujutro bijelila su se i pojedina područja u Srbiji i Crnoj Gori.

Do kraja tjedna, prema najavama meteorologa, u planinskim predjelima, moguć je snijeg i tijekom četvrtka, ali mnoge žalosti najava nešto viših temperatura u danima vikenda, pa i moguća kiša.

Prve fotografije s snijegom prekrivenih skijališta jutros su objavili neki od portala poput vlašićLIVE i jahorina.org, te Kupreškog radija, čije vam slike prenosimo.

Na slikama: Jahorina, Kupres, Kupres Čajuša, Kupres, Vlašić-Babanovac, Cesta za Jahorinu...Na slikama: Jahorina, Kupres, Kupres Čajuša, Kupres, Vlašić-Babanovac, Cesta za Jahorinu...

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji